perjantai 5. joulukuuta 2014

Korkin uusi matka lasipurkissa

Hajuvedestä tuikkupurkin leidiksi
Yks aamu kauheessa normikiireessä laittauduin vessassa ja kräks...eiiiiiiiii, lempparihajuvesihän siinä tippui kaakelilattialle ja voitte arvata, miten siinä kävi. Korkki jäi vaan käteen mutta mutta - huomasin sen olevan erittäinkin sopiva mun lasikipoille. Tuollaisille entisajan vanhoille Riihimäen säilöntäpurkeille, joissa on lasinen kansi mutta tiivisteet poistettu. Ja niin hajuveden korkki sai taas arvoisensa paikan, tosi nopeasti ja helposti :)


Näitä tarvitset:
- lasipurkki kansineen,
- koristenauhaa (jos pitää pienistä koristeluista),
- liimaa.

Tuosta liimasta pitää mainita, että löysin rautakaupasta "jotain uutta Super-liimaa", joka kestää jopa konepesun. Ja varsinaista SUPERia se olikin!! Vahingossa pruuttasin sitä käsiini, enkä saanut pois edes teräsvillalla hankaamalla. No opinpahan taas jotain uutta ja kaipa se siitä joskus kulumalla lähtee ;)
Nyt kelpaa pitää tuikkujakin näkösällä ja heti käden ulottuvilla. Olen meinaan hyvin ahkera tuikkujen polttelija, varsinkin tällaiseen vuodenaikaan.Samaa ideaa päätin hyödyntää myös näin itsenäisyyspäivän aikaan ja tein "kukkaviemiseksi" kylään tällaisen isänmaallisen herkkuversion :)

Tähän päätteeksi onkin hyvä toivottaa Hyvää itsenäisyyspäivää teille kaikille!


 -Nina-

2 kommenttia:

  1. Hyvä idea! Monesti hajuvesipulloissa on tosi kauniita korkkeja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maija :) Itse mietin ihan samaa, joten en ole niitä oikein poiskaan raaskinut heittää...ja onneksi, jossain vaiheessa ne näemmä löytävät uuden paikkansa :)

      Poista