maanantai 15. joulukuuta 2014

Lapset taiteilemaan kangastusseilla


 

Persoonalliset T-paidat

Oletteko tekin sitä mieltä, että lasten tekemä taide on aina vaan niin hurmaavaa? Vaikka kyseessä onkin nyt oman tyttäreni taiteellinen tuotos, niin kyllä minun suupielet nousee AINA korviin asti näitä nähdessäni, oli se taidepläjäys omani tai jonkun muun pikkutaiteilijan :)

Itse tehty – paras lahja

Lasten tekemät jutut toimii aina lahjapaketissa. Varsinkin, jos saaja on erittäin läheinen. Tästä syystä päätinkin antaa meidän pikku-neidille tavallisten tussien tilalle kangastussit. Kun on itse tehtyä, on sydänkin mukana :)
Idean alunperin sain tähän eräästä lehdestä isänpäivän aikoihin. En enään muista lehden nimeä, joten jos joku muistaa, niin saa kertoa ;) Ideasta siis toimeen ja T-paitaostoksille sekä kangastussit esille.
Pingotin T-paidan A3-kokoiseen piirustuslehtiöön, niissä kun ne taustapahvit on mukavan jämäkät. Mun täytyy myöntää, että monesti yhteisaskartelut ei mene kuin Strömsössä. Aikuisena tulee AINA otettua liian määräävä rooli ja sen nyt tietää, mitä siitä syntyy. Parempi siis antaa täysin vapaat kädet pikkutaiteilijalle, niin lopputuloksesta syntyy varmasti parempaa ja persoonallisempaa ;) Se on tullut huomattua niiiiiin monta kertaa!!
Siinä se meidän pappa nyt komeilee. Toivottavasti tykkää lahjastaan. Eipähän ainakaan samanlaista paitaa tule kadulla vastaan :) Mitenkäs teillä, tykkäättekö ylipäätänsä saada lasten tekemää taidetta lahjaksi? Onko tullut jotain todella ikimuistoista lahjaa vastaan?

– Nina –

Ps. Unelmapaja kiittää ihania asiakkaitaan ja Seinäjoen maa-ja kotitalousnaisia mukavista joulumarkkinoista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti