perjantai 28. marraskuuta 2014

WC-paperirullankin saa loistamaan!!

Laulavat porot

WC-paperirullat taipuu melkeinpä mihin vaan. Lähes kaikki on jossain vaiheessa varmaan näistä jotain askarrellut, ainakin siellä koulun penkillä :)

Olin tekemässä näistä alunperin jotain ihan muuta (siitä ehkä joskus lisää) mutta katseltuani hetken led-tuikkua pöydällä, huomasin sen olevan just passelin kokoinen rullan sisään laitettavaksi. Eli tällä kertaa veskipaperirulla taipui led-tuikkukipoksi. Näiden teko on niin simppeliä, että näitä on kiva tehdä pikkuväenkin kanssa.Veskipapruisten led-tuikkukippojen materiaalit:
- Veskipaperirullia
- Akryyliväriä ja sivellin
- Puncher
- Paperia
- Tarraliimaa (tällä saa tasaisimman liimapinnan paperiin)
- Sakset / leikkuri
- Piikki tai muu vastaava reikien tekemiseen


Maalasin ihan ekaks rullat sisä- ja ulkopuolelta ja sitten vasta liimailin paperit kiinni. Reiät tehtyäni tuolla (mikä lie mökiltä löytämäni piikki) vähän rullan oma väri paistoi, joten paksulla tussilla sai ne vielä siistittyä.Sitten nämä löysikin jouluisen tunnelmapaikkansa mistäs muualtakaan kuin meidän WC.n seinältä :O Eikös ne sulaudukin sinne mainiosti ja tuo hyvää mieltä siihenkin "huoneeseen"?

Olis mielenkiintoista nähdä ideoita wc-paperirullien uudesta elämästä eli millaisia askarteluja sinä olet loihtinut näistä?

-Nina-


Follow my blog with Bloglovin

10 kommenttia:

 1. Kiitos ideasta, hienoja on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ideat on luotu jaettavaksi, mukavaa kuulla, että pidit lopputuloksesta :)

   Poista
 2. Hauska idea ja sopii muuallekin :) terv Liisa

  VastaaPoista
 3. Toki myös muuallekin sopii mutta tässä vaiheessa päätyivät meillä tuonne "pikku-huoneen" puolelle :o

  VastaaPoista
 4. Tykkään polttaa kynttilöitä, mutta 2 "vaahteramäen Eemelin" kans saa olla silmät selässäkin.. �� Tää vois olla hyvä ratkaisu moneen paikkaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä on just tuo sama juttu ja siksikin olen tykästynyt noihin led-kynttilöihin :) Vielä kun ne saa "kätkettyä", ei kukaan huomaa onko aito vai ei ;)

   Poista
 5. Nämä on mielettömän kivat. Tykkään ja taputan :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Jani...nämä on niitä ex-temporee -ideoita ja päähänpistoja ;)

  VastaaPoista