perjantai 14. marraskuuta 2014

Mitä ihmeen Virtasia?

"No nää nyt on tällasii Virtasii. Virkattui korei, laukkui, tiskirättei, betonilaattoi, tuunailui, askartelui....mitä nyt minäkin päivänä keksii, virtaa kun riittää". Näin mä vastaan, kun multa kysytään tuo kysymys.

Reilu vuosi sitten ystäväni esitteli itse tekemiään virkattuja koreja ja mattoja. Ajattelin etten ikinä moiseen kykene. Kuitenkin innokkaana käsillä toteuttajana, päättäväisenä, kokeilevana ja periksiantamattomana ykskaks koukku ja matonkude oli kädessäni ja kappas – eka kori oli toden totta valmis!! Siitä lähtien koukku ja "lanka" ovat olleet bestikseni eikä meitä mikään tunnu enään erottavan. Toki välillä saatan myös innostua muillakin materiaaleilla touhuamaan mutta aina koukku kavereineen palaa luokseni.Mottoni ansiosta "Jos haluat muutosta, pitää TEHDÄ muutos sen saavuttamiseksi" syntyi Virtasia.

Täällä siis syntyy ja näkee NIITÄ "Virtasia", itse tehtyjä juttuja. Itse ainakin nautin suunnattomasti Virtasten parissa puuhailusta, toivottavasti myös saan sinut luoviin hetkiin mukaan, Tervetuloa!!

– Nina– Ei kommentteja:

Lähetä kommentti