tiistai 1. syyskuuta 2015

Syyskuun kalenteri ja kokeilua korivirkkaukseenSyyskuun omput

Käääk, taas kuukausi hurahti ja vaihtui! Mutta eipä hättää, syyskuun kalenteria taas pukkaa – vaikka tosin tämän kanssa vähän kiirus taas tuppasi tulemaan. Isot pahoittelut siis kalenteria odottaville!!

Mä oon niin odotellut muutaman vuoden meidän parin omppupuun satoa ja nythän niitä sitten sieltä vähän ilmestyy. Niin innostunut oon näköjään asiasta että inspiroiduin siirtämään ne myös syyskuun kalenteriinkin.


Latasin tämän sinne vanhaan tuttuun paikkaan Google Driveen ja tästä pääset lataamaan ja tulostamaan syyskuun 2015 kalenterin kuvalla tai ilman.


Virkattu kori muovista

Omenat kaipasi jotain kivaa säilytyspaikkaa ja halusin vähän vaihtelua tuolle meidän ainaiselle hedelmäkulholle.

Olen kokeillut tuollaisen muovisen nauhan virkkaamista. Tämä on jonkin sorttista elintarvikkeen yli jäänyttä pakkausmateriaalia, jota olen saanut käsiini (en kyllä enään muista mistä). Samaa asiaa ajaisi varmasti ihan muovistakin leikattu suikale.Ajattelin tämän materiaalin sopivan paremmin hedelmien säilytykseen, meillä kun joskus tuppaa nuo hedelmät pilaantumaan ennen suuhun laittoa ja kurjaahan sellaista kankaista koria on sitten yrittää pestä. Tässä ei ainakaan sitä ongelmaa pitäisi olla. Materiaalina tämä on ihan älyttömän kevyt ja sopisi hyvin vaikka kylpyhuoneeseenkin, ei tarvitse pelätä veden roiskumista.


Korin virkkasin Molla Millsin Virkkuri-kirjan ohjeella. Eli perus pyöreä kori. Materiaalina kuitenkin sen verran "ronski" että laitoin siihen kontrastiksi, pehmentämään ilmettä trikookuteisen nyörin. Onhan tämä vähän vaihtelua noiden perinteisten trikookuteista virkattujen korien jälkeen ja hyvin kaikki huushollin korit passaa yhteen :)

Ihanaa syksyn alkua kaikille, nythän se on virallisesti startattu!

– Nina –
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti