perjantai 31. heinäkuuta 2015

Elokuun seinäkalenteri ja pyykkipoikamagneetit


Elokuu...mustikkakuu...mustikkasuu


Miltäs se elokuu maistuu? No mustikoiltahan se :) Tänä vuonna taitaakin olla runsaat määrät mustikoita metsässä. Kovin pitäis mustikkametsään kipittää, vaan vielä ei vaan oo ennättänyt. No onneks mustikoita sentään saa nyt ainakin seinälle ensi kuuta piristämään.

Tämän tulostettavan seinäkalenterin saa taas tuttuun tapaan ladattua Driven puolelta ja jos mustikat ei nyt maistu, on siinä samassa pdf:ssä kalenteri myös ilman mustikoitakin.


Tästä siis vaan elokuun kalenteria klikkaamaan ja tulostamaan. 

Pyykkipojat narulta magneeteiksi


Mulla on NYKYÄÄN aina joku kumma vimma magneettien tekemiseen. Enään magneetit ei riitä kotiin, vaan ne vipeltää jo töihinkin! Mulla on töissä sellainen tuunattu magneettitaulu. Eli iso valokuvakehys, jonka lasi on teillä tietämättömillä mutta tausta tallessa ja johon on ollut hyvä vedellä magneettimaalia. 


Aamulla pyykkiä laitellessa päätin sitten muutaman puisen pyykkipojan uhrata magneetiksi ja nyt ne tuossa seinällä sitten odottelee lippua ja lappua. Ja tosiaan, nää on sitten tosi SUPERNOPEET tehdä!


– pyykkipoikia (puiset on kivat)
– magneettia, liimaa
– sakset / veitsi paperille
– washiteippiä, liitutaulutarraa...Tällaisia varmasti on moni tehnytkin. Kaapista sattui löytymään melko kivaa washiteippiä ja päätin kokeilla sitä. Pitää todeta että toimi loistavasti. Niin helppo ja nopea liimata paikoilleen ja kuultaa kivasti tuon puun läpi, kuitenkin että kuviot näkyy. Onneks en lähtenyt maalaamaan pyykkipoikia (mitä aluks meinasin)!!

Lisäks kätköistä löytyi tuollaisia liitutauluetikettejä ja päätin sellaistakin kokeilla. Lopputulos ei kuitenkaan ollut ihan niin ihana, kuin mitä päässäni olin kuvitellut:
A) etiketti oli liian lyhyt pyykkipoikaan, joten tussi kouraan ja piirtelemään, heh
B) liitutaulutussi ei toimi noin pienessä pinnassa

Mulla on siis vain tuollainen harmittavan paksu liitutaulutussi enkä mistään ole löytänyt ohutta...onkohan sellasta?!?!? Jos joku tietää, niin mieluusti ottaisin vinkkiä vastaan. 

Mutta ihanaa perjantaita kaikille ja nautitaanhan mustikoista ja pyykkipojista!

– Nina –

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti