keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Jääkaappikalenteri

Uusi vuosi, uusi järjestys

Jokunen vuosi sitten, jääkaapin oven piti olla pelkkää jääkaapin ovea. Ei kortteja, papereita, kuvia, ei edes niitä magneetteja. Nykyään, kun sitä katsoo ei itse ovea oikeastaan näekään kaiken sen paperisälän takaa. Se kun toimii niiiiin "näppäränä" muistitauluna :)

Useamman vuoden olen etsinyt meidän perheelle sopivaa kalenteria kaikkien menojen merkkaamiseksi. Ei tarvitsis etsiä aikatauluja tarkistaakseen sitä  JUST OIKEAA A4-paperia toisten paperien alta. Eniten ehkä hävettää se ainainen unohtaminen pikkuneidin retkipäivänä. "Ai kauhia, oliko se retkipäivä tänään, TAAS mää unohdin ne eväät, emmää yhtään muistanu!!"

No, kivaa kalenteria ei ole sattunut kohdalle, joten tosi näppärää, kun kaiken voi tehä ite :) Nuo viikonpäivät olen tehnyt magneetteina ja nämä on melko nopeat toteuttaa:

Tarvikelista:
– puusydämiä tms. (maalasin itse spraymaalilla kuparin värisiksi)
– magneetteja
– paperia
– kirjaimia (löysin alesta tuollaisia kirjaintarroja, käteviä tässä)
– sakset
– liimaa
– koholakkaa (viimeistelin lopuksi koholakalla, niin elementit pysyy paikoillaan ja on siistin näköinen).Sitten vielä koneella kalenteripohja. Itse asiassa päätin jakaa tämän mun tekemän pohjan teidän kanssa ja säästää teiltä se vaiva ;)
https://drive.google.com/open?id=0Bx6dJV7qRChNeWhhWi1VUm1EYzA&authuser=0

Tässä pdf-dokumentissa on tammikuun 2015 -pohja tuolla kuvassa olevalla ilmeellä sekä ilman noita graafisia elementtejä (jos tykkää tosi simppelistä). Laitan helmikuun pohjan vielä tämän kuun aikana tänne blogiin (kuten muutkin kuukaudet aina edeltävän kuun puolella).

Testasin tätä pdf:n lisäämistä nyt ekaa kertaa, joten ilmoitelkaa, jos sen kanssa on ongelmia :)


Printatun kalenteripohjan kun laittaa magneeteilla jääkapin oveen kiinni, niin samalla saa sinne joitain tärkeitä lippuja ja lappujakin mukaan. En mää noista lapuista näemmä kuitenkaan pääse täysin eroon, heh :)

Ihanaa ja tapahtumarikasta uutta vuotta kaikille! 

– Nina –


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti