torstai 10. joulukuuta 2015

Simppelisti teipillä – tuikkuja ja lasinalusia
Nopeat joulutuikut

Jos kaipaat jotain nopeaa piristystä perustuikuille eikä sopivaa tuikkukippoa löydy, voi aina turvautua teippiin! Muutama sekuntti, niin tuikku on saanut uuden ilmeen. Lisäksi teippejä on saatavilla nykyään niin monenlaista ja -kokoista että valinnanvaraa kyllä on. Nämä teipit on löytynyt Teippitarhan runsaasata valikoimasta. Mikäli ei raski heittää näitä  käytön jälkeen roskiin, niin onneksi näihin saa kätevästi siirrettyä uuden kynttilän. Voihan tyhjiksi palaneisiin kippoihin vaikka valaa myös uuden kynttilänkin. Joulun aikaan kun niitä kynttilän pätkiä tuppaa tulemaan.Lasinaluset teipistä ja puutikuista

Mä lukeudun niihin, jolla lasinalusia ei ole koskaan liikaa. Joulukalenteriprojektin jäljiltä mulle jäi aikamoinen läjä puutikkuja (Piparkakkutalokalenterin näet täältä –>) Lisäksi kaapin perältä löytyi myös isompia "jäätelötikkuja", joten päätin niitäkin testata tässä hommassa. Näiden tekeminen kävi myös tosi nopesti. Teippiä vaan pintaan ja paperiveitsellä sai tosi kätevästi leikattua ylimääräisen teipin pois. Liimausvaiheessa turvauduin leikkuualustan viivoihin, niin sai paremmin tasaset välin tikkujen kesken. Varsinkin tuossa isommassa versiossa parillisen lukumäärän takia. Pienemmässä, parittomassa lukumäärässä oli helpompi saada ihan sellaisenaan tasainen, kun liimasi ensin reunimmaiset, sitten keskimmäisen jne. 

Ellei tikkuja löydy helpolla, niin jätskitikutkin kävisi aika kivasti. Olispahan hyvä syy herkutella jätskiä keskellä "talvea", heh.Sitten vain herkuttelemaan vaikkapa lämmittävällä glögillä!

Vinkkinä: Vielä muutaman päivän ajan saat Teippitarhan tuotteista –20% koodilla Kotopirkot-teippaa (13.12.2015 klo 23.59 asti)!

– Nina –


{ Teipit on saatu blogiyhteistyössä Teippitarha:n kanssa }

4 kommenttia:

 1. Kivoja askarteluja ja noilla teipeillä saa kivasti sisustukseen sopivat värit. Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa ja näin on, nykyään kun teippivalikoima on niin valtavaa että mieluista varmasti löytyy 😊

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Jani, piti kokeilla näitä teippejä vähän erilaisempaan paikkaan kuin yleensä ;) Pitää todeta että kyllä noilla teipeillä tekee melkeinpä mitä vain!

   Poista