lauantai 31. lokakuuta 2015

Marraskuun tulostettava seinäkalenteri

Huurteinen marraskuu

Olin etukäteen miettinyt joskus silloin alkuvuodesta aiheet joka kuulle ja tän kuun kohdalla luki "huurre lehdessä". En silloin sen enempiä miettinyt lopputoteutusta ja nyt kun rupesin miettiään sitä tarkemmin, halusin itse huurteen ehdottomasti säilyttää. Se, miten sen simppelin graafisesti toteuttaisin, olikin vähän kinkkisempi juttu!




Marraskuun tähtihuurretta

Huurre on jotain sanomattoman kaunista. Monena aamuna olis ollut kameralle käyttöä kauniin luonnon ikuistamisessa. Ehkä just sen kauneden takia mulle tulee siitä niin kaunis, tuikkiva tähtitaivas mieleen – muodostui siis tähtihuurre tälle kuulle :) Ja kyllähän nuo tähdet muutoinkin tähän vuodenaikaan alkaa hiljalleen kuulumaan.



Ilmainen kalenteripohja

on ladattavissa ja tulostettavissa kaikille halukkaille samasta vanhasta paikasta – Google Drivesta. Kalenteripohjaan pääset tästä (klik-klik) –> 

Sieltä löytyy pohja grafiikalla sekä ilman. Tyhjään pohjaan voi vaikka itse piirtää oman marraskuun tunnelman / fiiliksen. 



Mä jatkan nyt Halloween-tunnelmasta nauttimista. Kauheesti ei olla omaa kotia ehditty koristelemaan  lisää mutta kyllä me sentään ekaluokkalaisen kanssa tänään askarreltiin ja herkuteltiin muumio-juotavaa. Nämä oli niin nopea ja helppo toteuttaa: sideharsoa / silkkipaperia suikaleina lasin pinnalle, teipillä kiinni ja silmät loppusilaukseksi. Juomana toimi tällä kertaa ihan vain kaupan valmis limppari.

Hauskaa Halloween-illan jatkoa!

– Nina –


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti