torstai 12. helmikuuta 2015

Suklainen ystävänpäivätervehdys

Niin se mieli vaan ehtii muuttua. Piti antaa ystäville niitä virkattuja, pieniä magneettisydämiä mutta koska lopputulokseen olin tyytymätön, päädyin takuuvarmaan vaihtoehtoon, suklaaseen :)

Suklaata en sentään lähtenyt nyt itse tekemään, vaan päädyin suosiolla kaupan hyllylle. Suklaavalikoimaa hetken silmäiltyäni, totesin Royal-suklaan parhaimmaksi vaihtoehdoksi tähän tarkoitukseen. Halusin nimittäin tehdä suklaan ympärille myös simppelin "kortin".

Vähän mittailua, että saisi tulostettua just passelin kokoisen "korttietiketin" ympärille, koneella suunnittelua ja printteristä ulos. Paperileikkuria en nyt jaksanut tuolta kaapin päältä laiskuuttani hakea, vaan metalliviivain sekä mattoveitsi sai kelvata ja suoraa leikkuujälkeä ainakin sitten tuli.

Taitokset sivukohtiin ja kaksipuoleista teippiä paperin toiseen reunaan ja se olis sitten siinä :)

Jos pienoinen ystävänpäivälahja on vielä hankkimatta, niin tässä olis tosi nopea ratkaisu siihen. Jos vielä nopeammin ja helpommalla haluat päästä, niin tästä ystävänpäivätervehdyspohja-linkistä pääset lataamaan tulostettavan pdf:n.



Ruusuja nappasin samalla kauppareissulla matkaani. Onpahan sitten varmuudella meidänkin pöydällä niitä ystävänpäivän kunniaksi ja ainahan niitä uusia mahtuu lisää ;) Hyvä testi ja vinkki tässä samalla perheen isännälle - lukeekohan se ylipäätään meikäläisen tänne laittamia höpötyksiä :)

Ruusun värejä siis siinä kaupassa sitten pohdiskelin ja kyllähän se vaaleanpunainen vain ystävänpäivänä minulla vei voiton - kuulemma eri sävyissään ovat merkkejä lempeydestä ja kiitollisuudesta. Valkoiset yleensä on kyllä lempparini ja kyllähän niitäkin nyt matkaan lähti :) Ja onko sillä värillä nyt lopulta niiiiin suuri merkitys - ajatus se kuitenkin tärkeintä on, eikös?

Ihanaa ystävänpäivää kaikille,

- Nina -


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti