keskiviikko 28. huhtikuuta 2021

TOUKOKUU 2021 – tulostettava kalenteri

 


Se suurten odotusten kuukausi

Ootko sä samanlainen istutusten kyttääjä kuin mä? Toukokuussa alkaa olemaan ajat, kun lähes joka hetki käy kurkkaamassa onko siemenet lähteneet itämään ja miten ne istutetut taimet jaksaa kehittyä. Voin sanoa että toi kasvien ja kukkien kasvatus ei oo mun vahvinta alaa. Silti mä joka vuosi sinnikkäästi yritän :) 

Viime vuonna taas kovin YRITIN kasvatella avomaankurkkuja. Laittelin hyvillä mielin siemenet itämään mutta kuinkas siinä sitten kävinkään. Jouduin lopulta Forssasta saakka hakemaan kurkun taimia, kun Hämeenlinnasta oli kaikki jo loppu. Onneksi sentään sieltä vielä löytyi ja hyviä kurkkuja ONNISTUIN  ihme kumma lopulta kasvattamaan. Ja uskokaa tai älkää, viikonloppuna olis aikomus laittaa taas siemenet ikkunan viereen itämään...pitäkää mulle peukkuja, mää en lannistu!



Ja mikäs sen osuvampaa kuin laittaa kasvi kasvamaan myös toukokuun kalenteriin. Jos ei muu kasvatus itsellä onnistu, niin ainakin se siinä on vähän kasvanut ja piristämässä, heh. Toukokuun kalenterin pääset lataamaan täältä –>


Pian pääseekin vapun valmisteluun, kivaa :)



– Nina –

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti