torstai 31. joulukuuta 2020

TAMMIKUU 2021 – tulostettava seinäkalenteri




Odotettu uusi vuosi 

Vuoden vaihtuminen on yksi odotetuimpia asioita, mitä on vuonna 2020 odottanut. Sillä toiveella, että tuleva vuosi 2021 on kerrassaan loistava ja peittoaa mennen tulleen nyt väistyvän vuoden.

Vuosi 2020 oli...noh, eipä tarvitse pahemmin vuotta availla ja muistella, sen nyt jokainen tietää ja ymmärtää. Tuudittaudun itse siihen ajatukseen, että "suosta ylös päästyä on tukeva maa jalkojen alla". Eihän se suo kuitenkaan niin iso ole, että rämpiminen loputtomiin kestäisi!


Tämä tuleva vuosi 2021 olkoon yksinkertainen ja loistava! Siitä syystä vuoden 2021 kalenteri tulee noudattamaan yksinkertaista, mustavalkoisesta, graafista linjaa. Tammikuun 2021 kalenterin pääset lataamaan itsellesi täältä –>

Kullan kimalteista uutta vuotta kaikille,
Nina

2 kommenttia:

  1. Moikka, onko jo loput kuukaudet saatavilla tästä kauniista kalenterista? Olisi jo paljon suunnitelmia seuraaville kuukausille jotka hinkuisi päästä kalenteriin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, mukavaa kuulla että kalenteri miellyttää :) Valitettavasti kalenteria ei löydy vielä koko vuodelta valmiina. Teen jokaisen kuukauden aina vasta edellisen kuukauden loppupuolella.

      Poista