lauantai 30. joulukuuta 2017

Tammikuu 2018, tulostettava kalenteri


Tervetuloa uusi vuosi 2018


Tässä on kuulkaa käynyt täsmälleen niin kuin joulukorttienkin kanssa. Kun lähtee niitä joka vuosi itse tekemään, ei sitä voi millään katkaista. Samoin minulle taisi käydä tämän seinäkalenterinkin kanssa, heh. Mutta näiden tekeminen on kivaa puuhaa ja joka tapauksessa meidän perhe tarvitsee tällaisen jääkaapin oveen, joten tekin saatte halutessa sitten kalenterin käyttöön.

Teiltä on tullut paljon ihania kommentteja ja viestejä näihin liittyen. Mieltä lämmittää kovasti että näistä on iloa myös muillekin :)

Tammikuussa lumihiutaleet tanssivat taivaalla

Toivottavasti tanssivat lumihiutaleet eivätkä vesipisarat. Toiveikkaana kyllä kovin ollaan. Päätin taas vaihteeksi ottaa akvarellivärit esille ja laittaa vähän väriä tähän vuoteen. Toki tämäkin toimii mainiosti mustavalkoisena tulostettuna, jos tuntuu ettei värit ole se mieluisa juttu.

Lähdin tätä miettimään jo syyskuussa ja kas kummaa, en yhtään enään muistanut mitä mietin! Onneksi kirjoitin ajatukset ylös muttamutta, nekin vähän muuttui tätä tänään tehdessä. Mutta tällä siis mennään tämä kuu ja mielenkiinnolla itsekin odotan, mitä vuoden 2018 kuukaudet tuo tullessaan.



Tammikuun 2018 kalenterin pääset lataamaan Google Driven puolelta (klik-klik) –>

Oikein ihanaa, touhukasta, inspiroivaa ja onnellista uutta vuotta 2018 kaikille!

– Nina –

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti