perjantai 25. maaliskuuta 2016

Pääsiäisen viettoa askarrellen


Pääsiäiskranssi ulko-oveen

Multa menee jotenkin aina ihan ohi tämä pääsiäinen. Se tulee mukamas niin vauhdilla ettei ajoissa ehdi tekemään mitään pääsiäisaskarteluja. No toisaalta, mikäpäs sen mukavampi tapa on viettää pääsiäistä kotosalla kuin askarrellen – silloin ne pahimmat kiireetkin on yleensä hellittänyt. Päätettiin siis meidän pikku-neidin kanssa viettää tänään kivaa askartelupäivää.

Mua alko niiiiiiin paljon jo hävettämään jouluaikainen kranssi ulko-ovessa, joten päätin tekaista pika-pika -kranssin oveen.Kranssi nimeltä töyhtöhyyppä

No siltähän se ihan näyttää! En juurikaan tätä pahemmin suunnitellut, vaan keräsin materiaaleja kaapin perukoilta. Sieltä löytyi tuollainen peruskranssipohja, jonka kirppikseltä olen joskus löytänyt. 


Höyheniä onneksi virpomisoksista oli jäänyt, joten niitä niputtelin teipillä pikkunipuiksi ja rautalangalla kiinnitin kranssiin. 


Olen myös innokas helmien keräilijä (näemmä) ja tuollaisia ihania värikkäitä puuhelmiä pujottelin rautalankaan ja kieputtelin höyhenien lomaan. 


Tuollainen "töyhtöhyyppä" siitä nyt sitten tuli. Yleensä tykkään tehdä värimaailmaltaan melko simppeleitä ratkaisuja mutta nyt päätin jopa vähän irrotella. Jonkun väri-ihmisen mielestä tämäkin on kyllä varmasti melko neutraali. Mulle tässä kuitenkin on VÄRIÄ, heh.


Sinne ulko-oveen se nyt sitten pääsi. Ei mikään kranssien kruunu ole mutta pääasia että meillä on nyt sentään edes vähän pääsiäistä etuovella!


Pääsiäiskortti 

Meidän 7-vuotias päätti tehdä huomiseksi pääsiäiskortin. Ollaan menossa synttäreitä juhlimaan. Niin ja koska synttärit on kyseessä, toinen puoli kortista on pyhitetty synttärimeinigille. Sitä en nyt kuitenkaan paljasta, jos vaikka itse synttärisankari sattuu tänne ennen huomista eksymään ;)
Lapsilla on kyllä niin mahtava ote askarteluun, eikös?


Me jatketaan täällä pääsiäisen viettoa, ihanaa pääsiäisen jatkoa teille kaikille <3

– Nina –

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti