keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Huhtikuun kalenteri ja tunnelmaa kevätterassille


Huhtikuu...

miten tuo maaliskuu hurahtikin ihan vauhdilla ohi?!? Kalenteripäivitys piti tehdä jo ajat sitten mutta sitkeä flunssa ja työkiireet ne vei ihan mennessään. Noh, onneks on vasta eka päivä, joten kalenterin ehtii vielä hyvin tulostamaan ja ottamaan käyttöönsä. Alla olevan kalenteripohjan pystyt lataamaan ja tulostamaan itsellesi täältä.
Puutarhavalot

Meillä on tuo talvikin jämähtänyt sisustuksessa jotenkin kummasti vielä mukaan, joten siihenkin oli nyt tehtävä pientä muutosta. Huomio pientä. Ulko-ovessa edelleen havukranssi paikoillaan (hävettää) ja ideaa jos toista oli päässä pääsiäiskranssista mutta siinä se havukasa edelleen vaan roikkuu!! Olishan tässä vielä pari päivää aikaa puuhailuun....

Mutta sainpas kuin sainkin sentään aikaiseksi piristää meidän terassia. Muistatkos jouluvalot, jotka tuossa viime joulun alla puuhasin? Juu, jouluvalot taitaa olla jo parempi laittaa kaappiin piiloon mutta jäin sitten mietiskelemään, mihin nuokin saisi mahtumaan, roskiinkaan ei raaskisi heittää.

Purkkeihin, joissa oli punaista nauhaa, päätinkin laittaa pinkkiä ja limenvihreää. Vähän murattia joukkoon (ihan sieltä ruotsalaisesta isosta tavaratalosta löysin) ja siinäpäs onkin nyt sitten puutarhavalot valmiina!! Valoa ja tunnelmaa kuitenkin kaipaa pimenevinä iltoina, oli sitten kevät, kesä syksy tai talvi. Voipi olla naapureilla taas ihmeteltävää että mitäs noi noita purkkeja aina vaan roikottaa!!


Kirpparilta satuin vielä löytämään tuollaisen "linnun" häkin ja narsissithan sinne istuu kivasti. Onhan noita häkkejä jo jonkun aikaa katteltu mutta meillä palvelee kyllä vielä hyvin.

Ihanaa pääsiäistä teille kaikille!

– Nina –

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti