perjantai 29. lokakuuta 2021

MARRASKUU 2021– tulostettava kalenteri

 


Marraskuu ja hiipivä talvi

Marraskuu on ehkä haastavin kuukausi itselle. Kylmä alkaa hiipiä hiljalleen luihin ja ytimiin ja talveen alkaa valmistautua oikein kunnolla. Sitä ensilunta tietysti odottaa ja se tuntuu hienolta, kun se vihdoin kunnolla tulee. Täällä Hämeenlinnassa siihen ei ole vielä päästy mutta täytyy myöntää, että on kyllä tullut ihailtua toisten kuvia Pohjois-Suomesta. Täällä etelämmässä pitänee tyytyä pimeyteen ja vesisateeseen vielä tovi, ehkä. 

Muutenkin marraskuussa tuntuu, että kaikkea tohinaa riittää. Kaikki syksyn ja oikeastaan koko vuoden jutut pitäisi alkaa saada hiljalleen pakettiin. On siis tietyllä tapaa vuoden loppukirin alku ja toisaalta hyvä juttu, niin ettei jää joulukuulle sitä ihan karmeen karmeeta kaaoasta ;)



Vaikka tällä hetkellä ei kovin kylmältä ulkona tunnukaan, niin kyllähän sitä pientä pakkasen kuulautta piti marraskuun kalenteriin laittaa – kyllä se marraskuuhun ehdottomasti kuuluu!

Marraskuun 2021 kalenterin pääset lataamaan täältä –> 


Ja jos jostakusta tuntuu jo liian kylmältä, niin ainahan voi fiilistellä lämpöä vaikka halloweenin kynttilöistä ja kurpitsoista – nythän se halloweenin hetki on. Kävin viime viikolla teinin kanssa inspiroitumassa Halikon kurpitsapuistossa ja niinhän siinä sitten kävi, että elämäni eka halloweenkurpitsakin tuli tehtyä. Olihan se jo korkea aika kokeilla sitä!




Hurjaa halloweenia kaikille,

Nina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti