perjantai 28. helmikuuta 2020

MAALISKUU 2020 – tulostettava kalenteri

Aurinko näkyy jo!

Jännä, miten auringon valolla voi ollakin niin suuri vaikutus. Varsinkin täällä Etelä-Suomessa, kun lumikaan ei ole tuonut kaivattua piristystä.

Mä oon niin fiiliksissä tuosta ihmeellisestä auringosta, että se pääsi myös kalenteriin värillä PANTONE Sunlight. Väri kuuluu luonnollisesti myös Pantonen Spring / Summer 2020 - kokoelmaan.


Ja onhan tuo ihastuttava väri. Samalla lämmin mutta hempeä, juuri sopiva kevään ekalle auringolle <3 Maaliskuun 2020 kalenterin pääset lataamaan ja tulostamaan täältä –>

Aurinkoisia päiviä,
Nina

2 kommenttia:

  1. Olisiko mahdollista saada aikasempaa jo seuraavan kuun kalenteri kuin samana päivänä kun kuu vaihtuu? Sekä tää uusi "malli" huono. vanha oli kauniimpi ja parempi. tästä lähinnä tulee ala aste mieleen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa ja kiitos kommentista :) Yritän parhaani mukaan ehtiä julkaisemaan kuukauden kalenterin ajoissa. Kaiken arjen keskellä omat vapaaehtoiset "harrastusprojektit" tahtovat valitettavasti jäädä välillä taka-alalle. Olen saanut paljon kommentteja alakoulun opettajilta, että heillä on luokassaan käytössä kalenterini, joten tänä vuonna halusin ottaa myös enemmän huomioon pienet kalenterin käyttäjät. Eli siinä mielessä mukavaa kuulla, että ala-aste tuli mieleen. Harmi, että tämän vuotinen kalenteri ei miellytä Sinua mutta otan tämän kommentin huomioon ensi vuotta ajatellen ;)

      Poista