maanantai 29. tammikuuta 2018

Helmikuu 2018, tulostettava kalenteri




Helmikuussa riittää kiprakkaa ja valkoista tunnelmaa


Useimmiten TÄMÄ ON SE TALVIKUUKAUSI, kun viimeistään talvi näyttää oikeasti talvelta. Ja hyvä niin, mieluummin lunta ja paukkuvaa pakkasta kuin sitä litisevää loskaa.

Viime päivinä tuon pakkasen on kyllä saanut tuntea myös sisällä! Mun metka työkamu toimistolla on ollut tällainen pieni pörisevä vekotin:



Meillä täällä Päävartiossa minun putkasta ja aulasta alkoi patteri vuotamaan ja nyt sitten odotellaan ritarillista putkimiestä lämmön tuojaksi. Meillä kun ei juuri nyt ole täällä ollenkaan lämpöä päällä, hrrrrr. Siksi työhoneessakin vallitsee parhaillaan huonekalujen sekamelska ruttumattojen lomassa.

Pienet kommellukset kuuluu elämään eikä ne mun talvifiilistelyä haittaa. Sen ihanan talvifiiliksen löydän viimeistään helmikuun kalenterista :)


Helmikuun 2018 kalenterin pääset latamaan ja tulostamaan täältä (klik-klik) –> 

Nautitaan kiprakasta talvikelistä, tavalla tai toisella,
Nina

2 kommenttia:

  1. kiitos kalenterista, oon oottanut tätä! Erityisen kätevää on kun alaosaan voi kirjoittaa seuraavan kuun menoja jo ja siirtää ne sitten uuteen kalenteriin. Mukavaa helmikuuta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla Elina 😊 Viivat on tosiaan tullut siihen täysin omasta tarpeesta ja mullakin ahkerassa käytössä. Mukavaa helmikuuta myös sinne <3

      Poista