perjantai 31. maaliskuuta 2017

Huhtikuun 2017 tulostettava seinäkalenteri


Huhtikuussa höyhenet pöllyää...

ne pääsiäisen värikkäät höyhenet.

Useimmiten pääsiäinen ajoittuu huhtikuun puolelle, niin tänäkin vuonna. Aloin tuota pohdiskelemaan että miksi ihmeessä se heitteleekin niin paljon. Googlettaminen on nykyään niin kivaa, niin oli nytkin ja muutamalla klikkauksella lyhyt ja ytimekäs vastaus löytyy kaikille samaa asiaa pohdiskeleville Tieteen Kuvalehden sivuilta » 

Koska pääsiäinen on nyt itsellä kovin mielessä...jaa miksi. No kaikkia kivoja pääsiäisaskartelujuttuja olis mielessä mutta ehtiikö kaikkea, edes jotain tekemään. Tästä syystä päätin olla kaukaa viisas ja koristella teemaan sopivalla tavalla kuukauden kalenteria, on sitten edes sitä jotain, edes niitä pääsiäisen höyheniä ;)Huhtikuun kalenterin pääset lataamaan ja tulostamaan itsellesi ilmaiseksi linkin takaa:


Kivaa pääsiäisen odottelua kaikille ja toivottavasti ehditään askartelemaan kaikkea kivaa pääsiäisjuttuja. 

Ai niin mutta mähän olenkin muuten menossa ensi viikolla Kukka Aiheen pääsiäisaiheiselle kurssille, jossa toteutetaan kranssi ja kukka-asetelma. Jee, yritän saada siitä tänne jotain postaustakin sitten aikaiseksi. Itteäkin jänskättää että mitähän sitä saa aikaiseksi :)

– Nina – 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti