maanantai 31. lokakuuta 2016

Marraskuun 2016 tulostettava seinäkalenteri


Nyt starttaa vallan mainio marraskuu!

Yleensähän marraskuu mielletään, noh, varmaan vuoden tylsimmäksi kuukaudeksi. Onhan se melko harmaata ja pimeetä mutta eipäs mulla ;) Tai siis en suostu elämään täyttä kuukautta harmaassa ja pimeydessä, joten päätin vähän värittää kuukautta! 

No en nyt ihan tuulesta temmannut tuota "pinkihköä" olemusta. Vähän kun googletin, niin tulipas vastaan upeita, pinkin sävyisiä kuvia. Eli EI SE marraskuu välttämättä niin HARMAA olekaan, kyllä sinne upeita päiviä mahtuu – kaikin puolin.
Jään säihkettä veden pinnalla

Kyllä useimmiten jo vähän luntakin nähdään ja järven yms. pinnat alkaa kivasti jäästä säihkymään. Mulle marraskuu tarkoittaa varsinaista puuha-aikaa. Jos ei virkkuukoukku ole ehtinyt paljoa syksyn aikana heilumaan, niin viimeistään nyt on aika vaikka yötä myöden virkata ja askarrella joulun juttuja. Eli säihkettä sinne, säihkettä tänne ja askartelukaaos (EXTRA sellainen) on meidän huushollissa takuuvarmasti tiedossa!Vallan mainion marraskuun säihkettä ja tunnelmaa ladattavissa Driven puolelta: 


Jokos teillä muuten on jo joulupuuhat käynissä? Itsestä tuntuu että aina vaan aikasemmin ja aikasemmin itteni löydän niistä hommista, heh.

Mainiota marraskuuta,

– Nina –
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti