keskiviikko 31. elokuuta 2016

Syyskuun 2016 tulostettava seinäkalenteriSyyskuu ja värien ilotulitusta

Tunnustan tai ainakin luulen että en ole mikään syksy-ihminen. Mulle syksystä tulee aina vaan ja vaan mieleen SE ainainen vesisade. Positiiviseen ajatteluun tsemppaavana pitää kyllä myöntää että onhan syyskuu tai syksy yleensäkin ihan älyttömän upeeta väriloiston aikaa, eikös? Onhan se upeeta tallustella tuolla luonnossa, kun väriä tuntuu olevan joka lähtöön. Ja kun se aurinkokin vielä paistaa niin uulalaa, täydellistä.


Syksyn virallinen lehti

Mikäs muukaan kuin vaahteran lehti (omasta mielestäni). Jo lapsena näitä aina keräiltiin ja laitettiin suoristumaan kirjan väliin odottamaan sitä oikeaa askarteluhetkeä. Ihmekös tuo, kyllä tuo eriskummallisen hieno ja omalla tavallaan persoonallinen lehti on. Edelleenkin näitä lehtiä mieluiten syksyllä luonnosta keräilen.


Mä alan täyttelemään omaa syyskuutani seinälle nyt, seinäkalenterin pääset sinäkin lataamaan ja tulostamaan itsellesi täältä –>> (klik-klik)


Värikästä ja inspiroivaa syyskuuta kaikille :)

– Nina –
2 kommenttia:

  1. Mistäs saisi tulostaa vuoden 2017 kalenteria?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Aija, vuoden 2017 kalenteri on vielä työstössä ja ilmestyy aina sitten kuukausi kerrallaan. Tammikuun 2017 kalenteri tulossa tulostettavaksi joulukuun lopulla.

      Poista