torstai 31. maaliskuuta 2016

Huhtikuun 2016 tulostettava seinäkalenteri
Huhtikuun kalenterissa voidaan todeta että "Nyt nappaa!"

Niinpä, kaikin puolin voidaan todeta että hutkikuussa nappaa. Kevät alkaa OIKEASTI näyttää olemassaoloaan, linnut laulaa ja kaikki on ah, niin ihanaa. Kevättä rinnassa siis, hih.

Onkimaan?

Joku meikäläistä viisaampi osasi kertoa että moni kalalaji, kuten ahven ja hauki aloittaa kutunsa huhtikuussa ja käy kuulemma hanakasti pyydyksiin. "Ahaa, tuo olikin ihan uutta tietoa mulle!" En ole mikään kalastajaihminen, mitä nyt juhannuksena on mukavaa (eli siis ällöä) työntää kastematoa ongenkoukkuun ja toivoa parasta että joku kala sieltä tulisi, edes se ihan pikkuruinen!

Mutta siihen ja tähän se onkiminen pääasiassa meikäläisellä sitten jääkin. Sainpahan taas viisasta tietoa ja kuvitusaihetta huhtikuun kalenteriin, se riittää mainiosti mulle.Teille, jotka tyydytte näin huhtikuussa samaan kuin minäkin eli ongen kattelemiseen seinällä, voitte tulostaa ilmaisen huhtikuun kalenteripohjan tästä (klik-klik) –>

Toki te tosi-onkijatkin varmasti myös ilahdutte ongesta seinällä. Varsinkin, kun se näyttää vieläpä sopivat onkimispäivätkin ;)

Nappaavaa huhtikuuta kaikille,

– Nina –

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti